Creative Room - Üljünk le és mesélj!

Webdesign

We make digital (and magical)

Hullámvonal

DIG ITAL.

Mindenkinek megvannak a maga erősségei. Mi abban tudunk neked segíteni, hogy ezeket az erősségeidet kiemeljük a weblapodon mind design, mind tartalom tekintetében. Egy beszélgetés alatt felmérjük, mik ezek az erősségek, és hogyan lehet rájuk a legstabilabban építeni. Kidolgozunk együtt egy stratégiát, amelyet kivitelezve olyan weboldalt készítünk neked, amely illik a személyiségedhez, az értékeidhez, a közvetíteni kívánt üzenethez: a brandedhez.

Ami nálunk alap: 

 • gyors és egyszerűen kezelhető WordPress weboldalt fejlesztünk,
 • egyedi, modern designt készítünk,
 • mobilbarát weboldalt kapsz kézhez,

+ ráadásképp kitöltjük neked az alapvető SEO (keresőoptimalizálási) adatokat is!

Keress meg minket, hogy segíthessünk!

WEBOLDAL.

Ha vállalkozóként szeretnél online jelenlétet, segítünk neked megtalálni azt, ami kreatívan mutatja be, mihez értesz a legjobban. Referenciák, időpontfoglalás, Facebook és Instagram feed integráció, folyamatosan frissülő blogbejegyzések: bármi szóba jöhet.

Ha nagyobb céged van, együtt meg tudjuk találni, mit érdemes megmutatnod belőle online. Referenciák, pályázati kiírások, ajánlatkérés, karrier oldal, sajtó szekció: minden megvalósítható!

PORTFÓLIÓ.

Ha a munkád vagy a hobbid vizuális természetű, lehet, hogy csak egy profi portfólióra lesz szükséged ahhoz, hogy megtaláljanak a potenciális ügyfelek, vásárlók. Ha ránk bízod a feladatot, garantáltan egyedi portfóliót kapsz, amely szemet gyönyörködtető és könnyen használható egyben.

BLOG.

Mindegy, hogy egyedül vagy csapatban dolgozol, ha az írás a szenvedélyed, és ezt meg is mutatnád a nagyközönségnek, mi segítünk olyan weblapot készíteni, amire szívesen visszatérnek az olvasók. Kategória oldalak, címkék, szerző box, képgalériák – ezeket mind beállítjuk neked, és ha kéred, örömmel megtanítunk a Divi téma építőkockáinak használatára is, hogy a cikkeket kedved szerint rendezhesd el.

Creative Room - Üljünk le és mesélj! Írj nekünk!

  Sziasztok, a nevem

  Szeretnék veletek beszélni, mert

  Az e-mail címem

  Szükségem lenne

  Ahol még találkozhatsz velünk